Yayınlanma tarihi: Eki 14, 2021

SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI GAZİMAĞUSA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ HALK ÖRGÜTÜ MÜKELLEFLERİNE VERİLEN EĞİTİMLERE DEVAM ETTİ

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı Gazimağusa Bölge Müdürlüğü bünyesindeki, Halk Örgütü mükelleflerine yönelik eğitimlerine devam etti. Vadili Bölge Amirliği'ne bağlı mükelleflere, 13 Ekim Çarşamba günü verilen "İlkyardım ve Yangın söndürme" eğitimleri, pandemi koşullarına uygun olarak icra edildi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 14, 2021

SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI İSKELE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ HALK ÖRGÜTÜ MÜKELLEFLERİNE VERİLEN EĞİTİMLERE DEVAM ETTİ

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı İskele Bölge Müdürlüğü bünyesindeki, Halk Örgütü mükelleflerine yönelik eğitimlerine devam etti.Boğaziçi, Kuzucuk, Aygün, Altınova, Ağıllar, Sınırüstü ve Aygün köylerinde ikamet eden mükelleflere, 13 Ekim Çarşamba günü verilen "İlkyardım ve Yangın söndürme" eğitimleri, pandemi koşullarına uygun olarak icra edildi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 13, 2021

SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI LEFKOŞA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ HALK ÖRGÜTÜ MÜKELLEFLERİNE VERİLEN EĞİTİMLERE DEVAM ETTİ

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı Lefkoşa Bölge Müdürlüğü bünyesindeki, Halk örgütü mükelleflerine yönelik eğitimlere devam etti. Göçmeköy, Ortaköy ve Akıncılar Bölge Amirliği'ne bağlı mükelleflere, 12 Ekim Salı günü "İlkyardım ve Yangın Söndürme" eğitimleri pandemi koşullarına uygun olarak icra edildi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 13, 2021

SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI GAZİMAĞUSA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ HALK ÖRGÜTÜ EĞİTİMLERİNE DEVAM ETTİ

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı Gazimağusa Bölge Müdürlüğü bünyesindeki, Halk Örgütü mükelleflerine yönelik eğitimlerine devam etti. Tuzla Bölge Amirliği'ne bağlı mükelleflere, 12 Ekim Salı günü verilen "İlkyardım ve Yangın söndürme" eğitimleri, pandemi koşullarına uygun olarak icra edildi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 13, 2021

SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI GİRNE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ HALK ÖRGÜTÜ MÜKELLEFLERİNE VERİLEN EĞİTİMLERE DEVAM ETTİ

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı Girne Bölge Müdürlüğü bünyesindeki, Halk Örgütü mükelleflerine yönelik eğitimlerine devam etti. Kozan, Dağyolu, Göçeri, Şirinevler, Akçiçek ve Alemdağ köylerinde ikamet eden mükelleflere, 12 Ekim Salı günü verilen "İlkyardım ve Yangın söndürme" eğitimleri, pandemi koşullarına uygun olarak icra edildi.

Devamını oku
123456789

«Ekim 2021»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
27

İSKELE TÜRK MUKAVEMET TEŞKİLATI (TMT) MÜCAHİTLER DERNEĞİ'NDEN SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI'NA ZİYARET

İskele Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) Mücahitler Derneği Başkan'ı Ali ABDURRAHMAN ve beraberindeki heyet, 27 Eylül Pazartesi günü Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Devamını oku
2829

TÜRKİYE CUMHURİYETİ LEFKOŞA BÜYÜKELÇİSİ ALİ MURAT BAŞÇERİ'DEN SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI'NA ZİYARET

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat BAŞÇERİ, 29 Eylül Çarşamba günü Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Devamını oku
301

2021 SİVİL SAVUNMA AFET YÖNETİMİ VE MÜDAHALE TATBİKATI ÖNCESİ BASIN MENSUPLARINA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı koordinesinde; afet ve acil durumlarda görevleri olan Sivil  Savunma  Teşkilatı  Başkanlığı  kadrolu  personelinin,  Sivil  Savunma  Halk Örgütü personelinin, kamu/özel kurum ve kuruluşlarda görevli personel ve IUSARC'a üye yerel üniversitelerin arama kurtarma kulüplerine üye üniversite öğrencilerinin katılımı ile "SivilSavunma, Afet Yönetimi ve Müdahale Tatbikatı 2021" 06-07 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Tatbikatta icra edilecek faaliyetler hakkında basın mensuplarını bilgilendirmek maksadıyla bugün basın toplantısı düzenlenmiştir.

Devamını oku
23
45678

SİVİL SAVUNMA AFET YÖNETİMİ VE MÜDAHALE TATBİKATI-2021 GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“Sivil Savunma, Afet Yönetimi ve Müdahale Tatbikatı-2021” in seçkin gözlemci günü 07 Ekim 2021 tarihinde 15.00-17.00 saatleri arasında Gazimağusa/Palm Beach bölgesinde gerçekleştirildi. Afet ve acil durumlarda görevleri olan Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı kadrolu personeli, Halk Örgütü personeli, KKTC Afet Yönetimi sistemi içerisinde yer alan Bakanlık/kurum/kuruluşların yanı sıra Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Konseyi’ne üye yerel üniversitelerin arama kurtarma kulüp öğrencilerinin katılımı ile icra edildi. Tatbikat, ülkemizdeki Afet Acil Durum Yönetimi Sistemi içinde yer alan tüm birimlerin hazırlık seviyesini denemek, bu gibi hallerde işbirliği ve koordinasyonu geliştirmek, afet ve acil durum hallerine yönelik farkındalık yaratmak, kurum ve kuruluşlar arasında işbirliği ve yardımlaşmayı artırarak, tespit edilecek eksikliklerin giderilmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. “Sivil Savunma, Afet Yönetimi ve Müdahale Tatbikatı-2021” seçkin gözlemci gününü; Cumhurbaşkanı Ersin TATAR, TC Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat BAŞÇERİ, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümg. Sezai ÖZTÜRK, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümg. Zorlu TOPALOĞLU, 28’inci Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tuğg. Taner UYSAL, Maliye Bakanı Dursun OĞUZ, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun AMCAOĞLU, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım ÇAVUŞOĞLU, Milletvekili Teberrüken ULUÇAY, 14’üncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğg. Kemal BALTA, Güvenlik Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Alb. Kadir BAYRAKLI, diğer askeri ve sivil yetkililer ile vatandaşlar izledi. Merkez üssü Larnaka Körfezi açıklarında rihter ölçeğine göre 7.7 büyüklüğünde, deniz tabanının 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem senaryosu çerçevesinde; öğrenci tahliyesi, trafik kazasına müdahale ve triaj, ev yangınının söndürülmesi ve duman dolu odadan kurtarma, akaryakıt ve LPG yangınına müdahale, enkazdan kurtarma, kuyudan kurtarma, tünel ile üst kattan kurtarma, atlama yatağı ile kurtarma, tırmanma motoru ve köprü kurma, dağcılık yöntemiyle sedye indirme, üst katlarda mahsur kalanları sedye ile indirme, hidrolik itfaiye merdiveni ile kurtarma, helikopter ile düzensiz göçmen kurtarma, denizde yangına müdahale, deniz kirlenmesine müdahale, denize düşen araçtan kurtarma, KBRN uygulaması, şüpheli pakete müdahale, altyapı tamir çalışmaları ve yola devrilen ağaca müdahale faaliyetleri icra edildi. Tatbikat, arama kurtarma sergisi, mobil ünitelerin ve kabul merkezinin gezilmesinin ardından, sahra mutfağında pişen yemeğin yenilmesi ile son buldu.

Devamını oku
910
111213
14151617
1819

DOĞANCI İLKOKULU YÖNETİCİLERİNDEN SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKALIĞI'NA ZİYARET

Doğancı İlkokulu Müdürü Leyla GÜNEŞ ve Okul Aile Birliği Üyesi Onur TÜMTÜRK, 19 Ekim Salı günü Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Devamını oku
202122
2324
2526

GÜVENLİK KUVVETLERİ KOMUTANI TÜMGENERAL ZORLU TOPALOĞLU'NDAN SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI'NA ZİYARET

Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Zorlu TOPALOĞLU, 26 Ekim Salı günü Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Devamını oku
2728293031
12
3

SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI PERSONELİ LEFKOŞA-METEHAN BÖLGESİNDE FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı'na ait Lefkoşa-Metehan Bölgesindeki arazide, 3 Kasım Çarşamba günü Sivil Savunma personelinin katılımıyla ağaçlandırma faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Devamını oku
4

CUMHURİYETÇİ TÜRK PARTİSİ (CTP) GENEL BAŞKANI TUFAN ERHÜRMAN'DAN SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI'NA ZİYARET

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan ERHÜRMAN, 4 Kasım Perşembe günü Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığını ziyaret etti. Ziyareti sırasında Kuzeyin Sesi Radyo Vatan'da Levent ÖZADAM'ın hazırlayıp sunduğu Serbest Kürsü programında konuk olarak gündemi değerlendirdi.

Devamını oku
5

PAŞAKÖY BELEDİYESİ BAŞKANI HABİL TÜLÜCÜ'DEN SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI'NA ZİYARET

Paşaköy Belediyesi Başkanı Habil TÜLÜCÜ, 4 Kasım Perşembe günü Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Devamını oku
67