Yayınlanma tarihi: Mar 1, 2024

SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI ‘AFETE HAZIR OKUL EĞİTİMLERİ’NE BAŞLADI

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı, 2024 yılı eğitim planlaması çerçevesinde ülkemizdeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrencilerin afetlere karşı hazırlık seviyesinin artırılmasına yönelik  ‘Afete Hazır Okul Eğitimleri’ne başladı. Eğitimlerde, deprem öncesi, esnası ve sonrasında doğru hareket tarzı uygulamaları hakkında teorik ve uygulamalı bilgiler aktarıldı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 1, 2024

BEŞPARMAK DAĞLARI BAYRAĞI IŞIKLANDIRMA DERNEĞİ'NDEN SSTB'YE ZİYARET

Beşparmak Dağları Bayrağı Işıklandırma Derneği Başkanı Tanju MÜEZZİNOĞLU, 1 Mart Cuma günü Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 1, 2024

GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRÜ ÖZLEM DAĞMAN'DAN SSTB'YE ZİYARET

Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Özlem DAĞMAN, 1 Mart Cuma günü Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 1, 2024

28 ŞUBAT SİVİL SAVUNMA GÜNÜ’NDE EMEKLİ SİVİL SAVUNMA PERSONELİNE CUMHURBAŞKANI TATAR’IN KATILIMIYLA YEMEK DÜZENLENDİ

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı, “28 Şubat Sivil Savunma Günü” dolayısıyla emekli personeline yemek düzenledi.Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın katılımıyla bugün Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı Sosyal Tesisler Gazinosu'nda organize edilen öğlen yemeğinde, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla Karaca, emekli personel ve mevcut çalışanlar yer aldı.Etkinlik, Teşkilat'a dair kısa filmin gösterimiyle başladı. Ardından sırasıyla emekli personel adına Orhan Peker, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Karaca ve Cumhurbaşkanı Tatar birer konuşma yaptı.

- Tatar: “Sivil savunma, disiplini, çalışma anlayışı ve KKTC’ye bağlılığı sayesinde tüm bu başarılara imza atmıştır”Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yemekte yaptığı konuşmada, geçen yıl yaşanan 6 Şubat Depremi başta olmak üzere son yıllarda özellikle dünyadaki iklim değişikliğiyle birlikte artan yangın, sel gibi doğal afetler karşısında Sivil Savunma Teşkilatı'nın büyük gayretlerini gördüğünü kaydederek, tüm personeli tebrik etti.Tatar, yenilenen araç gerecinin yanında, Teşkilat'ın disiplini, çalışma anlayışı ve KKTC’ye bağlılığı sayesinde tüm bu başarılara imza attığını, her türlü sıkıntıya rağmen güçlendiği ve geliştiğini kaydetti.

Teşkilat içerisinde yıllar boyunca halka büyük hizmetler vermiş, emekli olmasına rağmen kalbi her zaman Teşkilat ile olan Sivil Savunma Personeli ile bugün bir araya gelerek, sofra paylaşmanın kendisi için çok değerli olduğunu belirten Tatar, etkinliği organize edenlere teşekkürlerini sundu.Sivil Savunma Personeli'nin her an göreve hazır olduğunu ve ihtiyaç duyulan her anda halka hizmet sağladığını ifade eden Tatar, bu anlayışla bugüne kadar çalışmalarda bulunan, tüm personele teşekkürlerini iletti, her birine sağlıklı bir yaşam diledi. Tatar, 6 Şubat Depremi’nde hayatını kaybeden Amaç Arnavutoğlu başta olmak üzere hayatını kaybeden personele de Allah’tan rahmet diledi.

- “Sivil Savunma Teşkilatı, bu devletin en saygın ve en başarılı kurumlarından bir tanesi”Tatar, “KKTC’yi daha da güçlendirerek, gelece taşımak; çocuklarımıza, halkımıza hak ettikleri yaşam düzeyini sağlayabilmek hepimizin temennisidir.” dedi. Bu kapsamda KKTC’yi ileriye taşıyacak olanın ve Kıbrıs Türk Halkı'nın varlığının “tapu senedinin” “egemenlik” olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar, yürütülen yeni siyasetin egemen eşitlik temelinde olduğunu hatırlattı.Sivil Savunma Teşkilatı'nın da bu devletin en saygın ve en başarılı kurumlarından biri olarak tarihte yerini aldığını kaydeden Tatar, büyüyen KKTC’nin ihtiyaçlarına karşılık verebilecek şekilde tüm hazırlıkların yapılması ve buna uygun olarak kadronun artırılması temennisinde bulundu; bunların başarılması için gerekli desteği kendisinin de vereceğini kaydetti.

- Karaca: “Yaşanan felaketlerde her bir Sivil Savunma Personeli'nin ne kadar değerli olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor”Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla Karaca da, yaptığı konuşmada, 28 Şubat Sivil Savunma Günü’nde, hayatını bu değerlere adayan Sivil Savunma Personeli ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.6 Şubat Depremi’ne değinen ve yakın geçmişte meslek hayatlarında belki de yaşayabilecekleri en büyük felaketi yaşadıklarını kaydeden Karaca, bu depremin ülkede de çok büyük acılar yaşattığını belirtti.Karaca, “öz

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Şub 26, 2024

EMEKLİ YARBAY CEM EROL'DAN SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI'NA ZİYARET

Emekli Yarbay Cem EROL, 26 Şubat Pazartesi günü Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Devamını oku
First139140141142144146147148Last

«Eylül 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
31123456
7891011
SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANI HAKAN BALABAN, MESLEKİ YEDEK SUBAY VE ÇAVUŞ CELBİ ANT İÇME TÖRENİNE KATILDI

SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANI HAKAN BALABAN, MESLEKİ YEDEK SUBAY VE ÇAVUŞ CELBİ ANT İÇME TÖRENİNE KATILDI

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Hakan BALABAN, 11 Eylül 2026 tarihinde, Gülseren Kışlası'nda düzenlenen 49'uncu Dönem 3'üncü Devre Mesleki Yedek Subay ve 49'uncu Dönem 4'üncü Devre Çavuş Celbi Ant İçme Törenine Katıldı.

Devamını oku
1213
141516
KIBRIS TÜRK ORTOPEDİK ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ BAŞKANI GÜNAY KİBRİT'TEN SSTB'YE ZİYARET

KIBRIS TÜRK ORTOPEDİK ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ BAŞKANI GÜNAY KİBRİT'TEN SSTB'YE ZİYARET

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay KİBRİT ve beraberindeki heyet, 16 Eylül Çarşamba günü Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Devamını oku
17
KAMU YÖNETİMİ VE İNSAN KAYNAKLARI BAŞKANLIĞI BAŞKAN VEKİLİ ÜMRAL TÖZÜN'DEN SSTB'YE ZİYARET

KAMU YÖNETİMİ VE İNSAN KAYNAKLARI BAŞKANLIĞI BAŞKAN VEKİLİ ÜMRAL TÖZÜN'DEN SSTB'YE ZİYARET


Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı Atama ve Disiplin Komisyonu Üyesi, Kamu Yönetimi ve İnsan Kaynakları Başkanlığı Başkan Vekili Ümral TÖZÜN , Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek sözlü mülakat öncesinde, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Hakan BALABAN’ı ziyaret etti.

Devamını oku
1819
SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANI HAKAN BALABAN, MURATAĞA, ATLILAR VE SANDALLAR ŞEHİTLER MÜZESİ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANI HAKAN BALABAN, MURATAĞA, ATLILAR VE SANDALLAR ŞEHİTLER MÜZESİ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

 

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Hakan BALABAN, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından hayata geçirilen Muratağa, Atlılar ve Sandallar Şehitler Müzesi’nin açılış törenine katıldı.
Kıbrıs Türk halkının hafızasında önemli bir yere sahip Muratağa, Atlılar ve Sandallar şehitlerinin aziz hatıralarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla hayata geçirilen müzenin açılış töreninde, şehitler saygı ve rahmetle anıldı.

Devamını oku
20
21222324252627
2829301234
567891011