Yayınlanma tarihi: Haz 20, 2024

20 TEMMUZ FEN LİSESİ MÜDÜRÜ AYŞE DEVECİ'DEN SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI'NA ZİYARET

20 Temmuz Fen Lisesi Müdürü Ayşe DEVECİ, 20 Haziran Perşembe günü Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 14, 2024

1964 DOĞUMLU SİVİL SAVUNMA HALK ÖRGÜTÜ MÜKELLEFİ HİZMET BELGESİ TAKDİM TÖRENLERİ TAMAMLANDI

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı, halk örgütü kadrolarında görevli 1964 doğumlu halk örgütü mükelleflerine yönelik hizmet belgesi takdim törenleri Gazimağusa ile İskele Bölge Müdürlüğü mükelleflerine düzenlenen törenle tamamlandı. Gazimağusa Rauf Raif DENKTAŞ Kültür ve Kongre Sarayı’nda  13 Haziran 2024 Perşembe akşamı gerçekleştirilen törende Gazimağusa ile İskele Bölge Müdürlüğü mükelleflerine hizmet belgeleri ve plaketleri takdim edildi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 10, 2024

KKTC HALTER VE VÜCUT GELİŞTİRME FEDERASYONU'NDAN SSTB'YE ZİYARET

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Başkanı Ali DAHLAMEROĞLU, 10 Haziran Pazartesi günü Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 7, 2024

1964 DOĞUMLU SİVİL SAVUNMA HALK ÖRGÜTÜ MÜKELLEFİ HİZMET BELGESİ TAKDİM TÖRENLERİ DEVAM EDİYOR

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı, halk örgütü kadrolarında görevli 1964 doğumlu halk örgütü mükelleflerine yönelik hizmet belgesi takdim törenlerine devam ediliyor. Güzelyurt ile Lefke Bölge Müdürlüğü mükelleflerine, 6 Haziran 2024 Perşembe akşamı ODTÜ Rauf Raif DENKTAŞ Konferans Salonu Kalkanlı’da gerçekleştirilen tören ile hizmet belgeleri ve plaketleri takdim edildi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 7, 2024

SİVİL SAVUNMA EKİPLERİ MERSİNLİK – TATLISU ARASINDAKİ ORMANLIK ALANDA ÇIKAN BÜYÜK YANGINA MÜDAHALE ETTİ

       Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı, Mersinlik – Tatlısu arasındaki ormanlık alanda dün saat 15:00 sularında çıkan yangına paydaş kurumlar ile birlikte müdahale etti.
     Kısa sürede geniş bir alana yayılan yangına müdahale etmek için hemen olay bölgesine intikal eden Sivil Savunma ekipleri 31 personel, 3 arazöz, 6 yangına ilk müdahale aracı, 1 su tankeri ve 3 komuta aracı ile görev yaptı.
          Yangın kontrol altına alınmış olup gece boyunca soğutma çalışmalarına devam edildi.

Devamını oku
First2021222325272829Last