Yayınlanma tarihi: Kas 2, 2021

KAYIP ŞAHIS ARANIYOR

25 Ekim Pazartesi günü, saat 18:30 sıralarında, Yamaçköy’de sakin engelli birey Meyrem TOPRAK (K-39) kalmakta olduğu ikametgahından ayrılmış ve halen geri dönmemiştir. Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı ekipleride kayıp olan bireyin aranmasına destegini sürdürmektedir, görenlerin en yakın polis merkezine haber vermeleri önemle rica olunur.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 22, 2021

TÜRKİYE İLE KKTC DOĞAL AFETLERDE ARAMA KURTARMA TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı ile Türk Silahlı Kuvvetleri İnsani Yardım Tugayı DAK Taburu unsurlarının katılımıyla Şht.Ütğm. Hasan ŞAHAN Kışlası/ANKARA’da 18 Ekim 2021 tarihinde başlayan Türkiye- KKTC  DAK tatbikatı  22 Ekim 2021 tarihinde tamamlanmıştır. Söz konusu faaliyete KKTC Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı Arama Kurtarma Şube Müdürlüğü'nden 7 arama kurtarma personeli ve TSK İnsani Yardım Tugay Komutanlığından 2 DAK Timi katılmıştır. Tatbikat ve eğitim programı çerçevesinde, "Trafik Kazalarına Müdahale", "Üst Katlardan Kurtarma ve Kuyu Kazalarına Müdahale", "Arazide Arama Kurtarma" ve "Enkazda Arama Kurtarma" faaliyetleri icra edilmiştir. Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı ekibi 24 Ekim 2021 tarihinde KKTC’ye dönecektir.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 22, 2021

SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI GİRNE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DAİRELER VE MÜESSESELERDE EĞİTİMLERE DEVAM ETTİ

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı tarafından, Sivil Savunma Teşkili bulunan Daire ve Müesseselerde "Afet Acil Durum Uygulamalı Eğitim"lerine devam edilmektedir. Bu çerçevede Girne Bölge Müdürlüğü tarafından 22 Ekim 2021 tarihinde Dikmen Belediyesi personeline yönelik icra edilen "Yangın ve Tahliye Tatbikatı" pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirilmiştir.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 22, 2021

SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI GİRNE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DAİRELER VE MÜESSESELERDE EĞİTİMLERE DEVAM ETTİ

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı tarafından, Sivil Savunma Teşkili bulunan Daire ve Müesseselerde "Afet Acil Durum Uygulamalı Eğitim"lerine devam edilmektedir. Bu çerçevede Girne Bölge Müdürlüğü tarafından 22 Ekim 2021 tarihinde Dikmen İlkokulu öğretmenleri ve öğrencilerine yönelik icra edilen "Deprem ve Tahliye Tatbikatı" pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirilmiştir.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 22, 2021

SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKALIĞI EKİPLERİNDEN DEKONTAMİNASYON ÇALIŞMASI

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı ekipleri, 22 Ekim Cuma günü Lefkoşa Merkezi Cezaevinde Covid-19 tedbirleri çerçevesinde; dekontaminasyon çalışması gerçekleştirdi.

Devamını oku
First4243444547495051Last

«Haziran 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2526
KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI’NDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANLIĞI’NDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kurban Bayramı dolayısıyla Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nda bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Program kapsamında, teşkilat personeli bir araya gelerek bayramlaştı. Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının pekiştirildiği buluşmada, Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunuldu.

Devamını oku
27
SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANI HAKAN BALABAN CUMHURBAŞKANLIĞI'NDA İCRA EDİLEN BAYRAM TEBRİĞİNE İŞTİRAK ETTİ

SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATI BAŞKANI HAKAN BALABAN CUMHURBAŞKANLIĞI'NDA İCRA EDİLEN BAYRAM TEBRİĞİNE İŞTİRAK ETTİ

Sivil Savunma Teşklilatı Başkanı Hakan BALABAN, 27 Mayıs Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı'nda Cumhurbaşkanımız Tufan ERHÜRMAN ve eşi Nilden BEKTAŞ ERHÜRMAN'ın bayramlaşma etkinliğine katıldı.

 

Devamını oku
28293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345